Informa
9月10日
Show Filter
09:00 - 09:15 15 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Network digitalization is picking up the pace - what’s next?
  • Toh Wei Yeang - Asia Market Development Director, Intel

The session will kick-off the event with a brief overview of challenges communications service providers are having in transforming their networks and ways in which Intel and the ecosystem are addressing these needs.

09:15 - 09:45 30 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
5G Accelerates Enterprise Applications
  • Caroline Chan - Vice President, Data Center Group & General Manager, Network Business Incubator Division, Intel

The world is at an interesting juncture where billions are devices will be connecting to each other and consumption of data will be growing at the highest rate. With applications like video streaming, gaming, IoT, AR/VR, etc. are becoming more popular, the need for massive data transfer is imperative and hence creating unprecedented demands on wireless networks. 5G will be a big breakthrough on the several fronts especially where the requirements are around high network bandwidth, high network capacity and low latency. Edge computing enhances 5G’s appeal by driving a critical element of compute continuum from cloud to core to RAN (radio access network). 5G and Edge compute are moving from field trials to commercial deployment as the entire eco-system and industry partners are collaborating to define, prototype, test and deliver 5G-Edge solutions.

09:45 - 10:15 30 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Delivering technology excellence a for 5G world - A Cloud Native approach
  • Toh Wei Yeang - Asia Market Development Director, Intel

While Network Functions Virtualization (NFV) continues to gain momentum Communications Service Providers are already researching the ability to deploy Cloud Native Functions (CNF’s) in a cloud scale computing environment. NFV deployment models and required capabilities, with various learnings from projects WW, used principles and good patterns identified. Network Transformation impact to Processes and Organizations. Services from cross-domain applications on shared platforms. Summary of Intel enablement options.

10:15 - 10:45 30 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
The road to 5G - Operator Keynote
10:45 - 11:15 30 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Mobile Core Network Transformation Key to 5G Future
  • Alexander Quach - Vice President and General Manager of Wireline Core & Network Division in the Network and Custom Logic Group, Intel

The next wave of 5G services for manufacturing, autonomous driving, virtual and augmented reality, IoT and AI will result in an estimated 4.1 billion cellular IoT connections by 2024 . Imagine the volumes of data that must be stored, moved and processed - from the enterprise edge and RAN to the mobile core. What are the next steps in the industry? Learn more from Intel in a keynote touching on the challenges and solutions for 5G mobile core.

11:15 - 11:30 15 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Networking and Refreshment Break
11:30 - 12:00 30 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Edge Computing, now and beyond

How are we making easy for our developers to create the exciting 5G and edge services that are the real driving force behind edge transformation? Intel is developing and making available an open reference software toolkit - called “Open Network Edge Services Software (OpenNESS)” that abstracts the complexity of the network and provides an easy button to “network-as-a-service” capabilities to the developer. Join us for a deep dive incursion into the future of edge services.

12:00 - 12:30 30 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Democratizing the "Edge": An Operator's Perspective
  • Mukaddim Pathan - Principal, End-to-End Architecture & Technology Practices, Telstra

Edge Compute usecases today are based on either real-time latency sensitive and high-bandwidth processing of data; and/or enablement of enterprise customer use cases currently constrained by network availability and bandwidth at far-reaching locations. When edge-compute is combined with 5G access and SD-WAN connections to upstream clouds as a secure, managed service via an abstraction layer, it opens up new value-added market opportunities, and enables the creation of an “Intelligent Edge”. This talk will cover the challenges, opportunities and market/technology gaps in realizing Edge Compute and reflect on representative industry use case(s) driving near-term benefits.

12:30 - 12:50 20 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Intel Network Builders University - Delivering the Right Skillset to Accelerate Network Transformation
  • Amit Shah - Director - Strategic Planning, Intel

This session will provide an overview of the Intel® Network Builders University and the value of cutting-edge technical training in the network transformation landscape. Learn how Communications Service Providers are using the program to educate their employees and to how to apply these resources to your organizational structure.

12:50 - 13:10 20 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Accelerate Network Transformation with Intel® Select Solutions for the Network
  • Amit Shah - Director - Strategic Planning, Intel

Network Transformation to 5G is a key need today. And as we work towards that end goal by transforming from fixed function purpose built hardware to a virtualized infrastructure on COTS (commercial off the shelf servers), we need a faster way to GTM and scale. Intel® Select Solutions for the Network provide the recipes for an optimized, validated & configured solution stack on latest Intel technologies that will help speed up deployment, drive scale & quickly provision services.

13:00 - 13:30 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Containers to deploy carrier grade 5G Core
  • Mike James - Director: Systems Engineering, Metaswitch

Rapid adoption of Kubernetes by public clouds and enterprises will simplify deployment, provide flexibility and enable service delivery over 5G networks. You will learn how a carrier grade 5G Core will be deployed on containers.

13:10 - 14:10 60 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Networking and Lunch Break
13:30 - 14:00 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Direct path to 5G Core for eMBB
  • Simon Dredge - Director: Technical Marketing, Metaswitch

The 5G industry to date has largely been focused on New Radio (NR) characteristics, but to implement many of the 5G use cases, a Next Gen Core (NGC) with new capabilities is also required. In this session, we’ll explore both the standard industry and hybrid options for moving quickly to a NGC.

14:00 - 14:30 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Networking and refreshment break
14:10 - 14:15 5 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Welcome back
14:15 - 14:45 30 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Network Transformation - an Operator Perspective
14:30 - 15:00 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Demonstration of a live 5G Core
  • Laurence Carr - Senior Systems Engineer, Metaswitch

Live showcase of 5G core running on containers with real-time instantiation, tracing and performance.

14:45 - 15:05 20 mins
Info
Intel® Network Builders Innovation Summit
Smart, agile, autonomous Next Generation Central Office - extending the transformation to the edge
  • Alexander Quach - Vice President and General Manager of Wireline Core & Network Division in the Network and Custom Logic Group, Intel

The NFV initiative has been active with high expectations that operators would be able to mix-n-match components in a multi-supplier ecosystem with significant cost savings and faster time to market with new features and services. Despite the promise, complex network designs have complicated the simplicity. Now as legacy networks sunset and new applications generate additional traffic volume without matching revenue, new practices and methodologies must be introduced. The advent of new technology instantiations with a drive towards self-configured & self-provisioned services in a world of next gen LEGO building block models using next generation technology can help simply this model and deliver on this promise.

15:00 - 15:30 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Service delivery on edge clouds
  • Martin Taylor - Chief Technical Officer, Metaswitch

The edge cloud is a new frontier for network function virtualization. Much smaller in scale than centralized data centers, and with a far greater focus on user plane workloads, the edge cloud needs a new approach to virtualization in order to support the full range of 5G services cost-effectively. In this session, we explore how to optimize edge cloud architecture for 5G service delivery based on cloud native principles.

15:05 - 15:35 30 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Network Transformation - an Operator Perspective
15:30 - 16:00 30 mins
Info
Fast Path to 5G Core Workshop - Hosted by Metaswitch
Q&A Panel
15:35 - 15:50 15 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Networking and Refreshment Break
15:50 - 16:20 30 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Network Transformation - an Operator Perspective
16:20 - 16:30 10 mins
Intel® Network Builders Innovation Summit
Closing statement
  • Toh Wei Yeang - Asia Market Development Director, Intel

* 活动内容有可能不事先告知作更动及调整。